20.5 C
Sarajevo
20.05.2024

Određene sudije za 31. kolo WWin lige Bosne i Hercegovine

Komitet za suđenje je odlučio da Miloš Gigović sudi utakmicu Tuzla Cityja i Borca u ponedjeljak na Tušnju. Pomažu mu Stefan Tešanović iz Istočnog Sarajeva i Goran Ilinčić iz Prijedora, dok je četvrti sudija Dragan Kesić iz Gradiške.

Igman u Konjicu čeka Željezničara, a meč sudi Frano Jelić iz Širokog Brijega. Sa njim su asistenti Senad Ibrišimbegović iz Travnika i Mirza Demir iz Kaknja, dok je četvrti arbitar Elvedin Topuzović iz Tuzle.

Haris Halkić iz Sanskog Mosta sudiće prvu utakmicu kola koja se igra na Koševu između Sarajeva i Zvijezde 09. Sa njim su pomoćnici Hasan Nanić iz Bužima i Arnel Novalić iz Doboj-Istoka, a Ermin Sivac iz Zenice je četvrti sudija.

- OGLAS -

Sarajlija Nihad Ljajić sudiće utakmicu Posušja i Sloge na Mokrom docu, a pomažu mu Enes Đozić iz Sarajeva i Boris Dujmović iz Mostara. Četvrti sudija je Mateo Musa iz Čitluka.

Glavni sudija na meču Široki Brijeg – Velež biće Dobojlija Dragan Todić. Pomažu mu Nebojša Žugić iz Banjaluke i Davor Maksimović iz Doboja. Četvrti sudija je Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora, preosi sport1.

- Advertisement -

Admir Musić iz Sarajeva sudiće utakmicu GOŠK – Zrinjski. Pomažu mu Marijan Ćosić iz Širokog Brijega i Amir Kadić iz Sarajeva, a Irfan Peljto je četvrti sudija.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA