12.7 C
Sarajevo
27.07.2024

Zbog Novopazarke: Bivši fudbaler Real Madrida prešao na islam

Poznati španski fudbaler, Žota Peleteiro, koji se penzionisao 2021. godine poslije više od 10 godina uspješne karijere, dospio je neobično u žižu javnosti ovih dana, a razlog je to što je zbog svoje devojke Ajle Etemović prešao na islam, piše Telegraf.rs.

Kako javljaju španski mediji, bivši fudbaler Selte, Real Madrida (igrao za rezervni tim), Eibara, Brentforda, Aston Vile i Alavesa, odlučio je da promijeni vjeru zbog manekenke iz Novog Pazara, sa kojom je započeo vezu.

Žota je bio redovan u tabloidima od perioda 2015. do 2022. godine, dok je bio u braku sa manekenkom Džesikom Bueno. Poslije raskida sa španskom manekenkom završio je i fudbalsku karijeru, a potom je ušao u vezu prvo sa Mirjam Ruiz, da bi potom ušao u vezu sa Ajlom Etemović, a prema najnovijim informacijama zbog nje je odlučio i da promijeni vjeru.

- OGLAS -

Nakon što je ova priča dospjela u medije, Ajla je nestala sa društvenih mreža, dok fotografije Žote i njegove ljepše polovine mogu da se nađu na njegovom Instagramu.

Manekenka koja je porijeklom iz Novog Pazara živi inače u Nizozemskoj, a provodila je duge periode u Baskiji, gdje živi Žota Peleteiro. Portal Al Qabas je objavio i kako je izgledao djelić ceremonije ispred džamije, a na jednoj fotografiji je sa njim bila i Ajla.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA