15 C
Sarajevo
27.07.2024

„Zmajice“ nas trebaju više nego ikad! Večeras na FACE-u direktan prijenos rukometne utakmice BiH – Rumunija!

Rukometne „Zmajice“ su večeras na domaćem terenu, pa očekujemo i „domaću“ pobjedu!
Direktan prijenos rukometnih utakmica naših „Zmajica“ omogućila vam je FACE TV – večeras i 7. aprila! Pročitajte detalje!

Ženska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine na samom početku aprila ima težak zadatak: proći dva kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u rukometu za žene. Prvi meč počinje večeras, a prijenos je samo na FACE-u!

„Zmajice“ će već večeras u Cazinu odmjeriti snage protiv reprezentacije Rumunije u petom kolu kvalifikacija za EURO! Utakmica počinje u 20.00 sati, a direktan prijenos omogućen je na FACE TV.

- OGLAS -

Tri dana poslije, naše će se rukometašice naći „oči u oči“ sa Hrvaticama u Sutinskim vrelima, a i prijenos te utakmice moći ćete gledati na FACE TV u 18.00 sati.

Pred „Zmajicama“ je prilično težak zadatak, s obzirom na to da su Rumunke apsolutne favoritkinje. Pritom, Rumunke su i ultimativne liderice grupe, koje imaju osam bodova. 

- Advertisement -

Osim večerašnjeg teškog zadatka koji je stavljen pred „Zmajice“, u grupi 1 nalazi se i Hrvatska, koja je sinoć nanijela težak poraz Grkinjama, a koje su grupno trećeplasirane.

 „Zmajice“ završavaju kvalifikacije 7. aprila, u meču protiv susjedne Hrvatske, te nam ostaje da vidimo hoće li naše rukometašice uspjeti savladati izazove 5. i 6. kola kvalifikacija za EURO!

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA