15 C
Sarajevo
27.07.2024

Arijana Memić odgovorila na pismo s KCUS-a: Alisi Mutap ste dali lažnu amneziju

Kako u svojoj objavi kaže Arijana Memić, pravi ljekari ne respektiraju bol nego suosjećaju i ne prijete tužbama, a oni koji su medicinska znanja koristili suprotno humanosti moraju odgovarati.

“Oni koji su se, stupanjem u liječničku profesiju, zakleli da će svoj život staviti u službu humanosti, na petogodišnjicu dženanove smrti njegovom ocu Murizu Memiću prijete tužbom, a istovremeno navode da duboko respektiraju bol zbog izgubljenog djeteta”, napisala je sestra ubijenog Dženana Memića.

Na kraju objave ustvrdila je da Alisa Mutap, koja se u trenutku Dženanove smrti nalazila u njegovom društvu, sigurno zna ko su ubice, ali da se toga ne smije sjetiti.

- OGLAS -

I na kraju da se zna da Muriz nije izgubio dijete, nego su mu dijete ubile kabadahije koje je Alisa Mutap vidjela ali se toga ne smije sjetiti zato što su joj ljekari dali lažnu amneziju.

Pismo sa KCUS-a prokomentirao je i Muriz Memić koji je rekao da ga slobodno tuže ako žele, ali da njegov poziv Sebiji Izetbegović za direktno sučeljavanje u idući petak na “Face TV” svejedno ostaje otvoren.

- Advertisement -
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA