3 C
Sarajevo
22.10.2024

Ministar Delić završio u bolnici: Vrijednost zdravlja spoznamo tek kad bude ugroženo

“Dragi prijatelji, obzirom da nisam u mogućnosti odgovoriti na veliki broj vaših poruka koje sam dobio, želim da znate da se trenutno osjećam dobro i zdravo! Vrijednost zdravlja spoznamo tek onda kada ono bude ugroženo. Zato je važno da čuvamo svoje i zdravlje naših najmilijih, sve drugo je nadoknadivo.

Zahvaljujem vam se svima na brizi, a posebno zdravstvenim radnicima, velikim herojima koji ulažu nadljudske napore u cilju očuvanja zdravlja naših građana. Oni zaslužuju svaki mogući respekt i pohvalu!”, napisao je Delić.

On je dodao da se nada da će uskoro nastaviti sa radom i aktivnostima na podršci privredi u ovom izazovnom i kompleksnom periodu za sve građane Kantona Sarajevo.

“Vlada Kantona Sarajevo usvojila je odluku o javnom registaru za poticaj maloj privredi i poljoprivredi, koji je tehnički već dostupan na stranici Ureda za borbu protiv korupcije i upravljanje kvalitetom Kantona Sarajevo, a u narednim danima će isti biti popunjen podacima iz prethodnih godina. Ostajte dobro i zdravo sa svojim najmilijim”, dodao je Delić.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA