24 C
Sarajevo
21.09.2024

Narednih dana oblačno sa kišom i susnježicom

U ponedjeljak, 4.02.2019., u Bosni i Hercegovini oblačno. U nizinama sa slabom kišom ili susnježicom. U višim područjima slab snijeg. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Temperatura zraka većinom između 1 i 5°C. Na jugu zemlje temperatura zraka između 6 i 11°C.

U utorak, 5.02.2019., u Bosni oblačno. Lokalno u poslijepodnevnim i večernjim satima u nizinama može pasti malo kiše ili susnježice, u višim područjima malo snijega. U Hercegovini prije podne većinom razvedravanje. Više oblačnosti bi se zadržalo na sjeveru Hercegovine. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 3°C, na jugu zemlje do 6°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 1 i 5°C, na jugu zemlje od 8 do 13°C.

U srijedu, 6.02.2019., u Bosni veći dio dana pretežno oblačno vrijeme. Djelomično smanjenje oblačnosti u poslijepodnevnim i večernjim satima. U Hercegovini pretežno sunčano. Vjetar u Bosni slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini jaka bura koja će krajem dana oslabiti. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 3°C, na jugu zemlje do 6°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 5°C, na jugu zemlje od 8 do 13°C.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA