25 C
Sarajevo
15.06.2024

Srbijanski mediji: Hadžifejzović priznao. Ovo je velika pobjeda Vučića, 3:0 u gostima, 6:0 kod kuće

Građani Bosne i Hercegovine su juče tokom dana, i u subotu došli u Srbiju da bi primili vakcinu protiv koronavirusa u Beogradu. Oni su se odlučili na taj korak, jer u svojoj zemlji takvu priliku nisu imali, a Srbija ih je domaćinski primila kod sebe i vakcinisala. Da su građani BiH bili oduševljeni organizacijom i gostoprimstvom u Srbiji pokazali su preko društvenih mreža, upućujući poruke zahvalnosti celoj Srbiji i predsjedniku Aleksandru Vučiću koji im je omogućio dolazak, piše srbijanski Alo.

Ova vijest je glavna tema u bosanskim medijima već danima, pa tako nije promakla ni Face TV i Senadu Hadžifejzoviću. Hadžifejzović je naglasio da je Bosna i Hercegovina zahvalna Srbiji, i istakao da je to jedna velika pobjeda Vučića nad Komšićem, Izetbegovićem, Džaferovićem, Cvijanovićkom, Novalićem i Dodikom.

– Desetine hiljade Bosanaca i Hercegovaca su danas i ovih dana u Srbiji i u Beogradu, oni su tamo na besplatnoj vakcinaciji, pobeda Vučića nad Dodikom, Komšićem, Izetbegovićem, Džaferovićem, Cvijanovićkom i Novalićem. U Sarajevu je pobedio 3:0 u gostima, a sada 6:0 kod kuće – rekao je Hadzifejzović na početku emisije.

- OGLAS -

On je naglasio da je to što BiH još uvek nema vakcine izdaja naroda i građana BiH.

– Ovo je izdaja naroda i građana BiH, nacionalni i građanski lideri su izdali svoje glasače i svoj narod – rekao je Hadzifejzović.

- Advertisement -

Hadzifejzović je direktno optužio predsjednike i članove Predsjedništva BiH, piše Alo, svih većinskih naroda u BiH za ratove, iseljavanje i trenutnu korona krizu. Još jednom je naglasio da je ova pandemija istorijska slika poraza i debakla cele Bosne i Hercegovine.

On je na kraju emisije podijelio videoprilog sa vakcinacije u Beogradu, gdje su građani BiH koji su došli da se vakcinišu u Srbiji podijelili pozitivne utiske koje su doživjeli.

Video: 
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA