11.6 C
Sarajevo
28.10.2024

Sutra promocija knjige “Huzur” autorice Martine Mlinarević

“S ponosom mogu najaviti da će sarajevska promocija knjige Huzur biti u sklopu sajma Knjige u nišama, 29. novembra 2018 u 17h, i zaista se iznimno radujem, jer tu su neki od mojih prvih čitatelja, ljudi koji me prate svih ovih godina, i vjerujem da će biti posebno, za mene i profesonalno jer ću biti u sklopu sajma kojim će prodefilirati sva veća imena književnosti u zemlji i regionu”, kazala je Mlinarević.

“Isto kao što sam na papiru, ja sam i u svome životu otkad me ima, na veliku žalost moje obitelji i najbližih (smijeh). Kad pišem ne razmišljam o posljedicama, ne kalkuliram, ne poliram istinu, nego se rasprostrem onako ko ćilim na ho-ruk. A upravo isklofati sve naše strahove, biti do dna tabana otvoren prema sebi, najveći je nivo slobode. Ne bih mogla živjeti okovana ničim osim ličnom slobodom, pod cijenu bilo čega. To je Huzur”, zaključila je Mlinarević.

- OGLAS -

29. novembra .2018. godine u 17 sati, na sajmu Knjige u nišama u Sarajevu dođite na promociju djela ove istinski hrabre mlade žene i podržite je. Zbog svih nas.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA