7 C
Sarajevo
22.09.2024

Uskoro press konferencija Davora Dragičevića na kojoj će iznijeti nove činjenice

Banjalučani su i večeras izašli na Trg Krajine te pružili podršku Davoru Dragičeviću, koji se bori za pravdu I istinu. 225. Put stoje na Davidovom trgu sa istim pitanjima kao I prvog puta. Ko je ubio Davida? Zašto? Ubice su još na slobodi. Slobodno šetaju, a roditelji Davida u boli mole za pomoć one od kojih pomoći nema. Drugi roditelji u strahu za svoju djecu, za svoje živote. Pravosuđe I organi oglušili se na svaki skup.

Davor se i ove noći zahvalio prisutnim.

“Do kraja sedmice ili početkom sljedeće bit će lično moja press konferencija o novim činjenicama i dokazima organizovanog ubistva Davida Dragičevića”

- OGLAS -

Kazao je da na slučaju neće raditi Tužilaštvo. 

 “Oni ne smiju… ima ko može, ko smije. Znam na koga sam udario…Ubili ste mi dijete pa me to ne zanima. I da ste svjetske sile, udario bih na nju. Svojim strahom ste proizveli ovo stanje, vodeći se nacionalizmom i interesima. Znam da idem protiv države, protiv MUP-a, sve znam, ali niste ni jaki niti moćni…

- Advertisement -

 Sa zločincima i ubicama nema ni razgovora ni suživota. To znamo Muriz Memić i ja. Ko hoće hoće, ko neće, ne mora. Niko nam ne treba, ići ćemo sami”, poručio je Davor Dragičević te još jednom napomenuo da je njegovo dijete ubila država.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA