17 C
Sarajevo
26.10.2024

Bijelo Polje: Policajac povrijeđen tokom potrage za ubicom brata i sestre

Službenik Uprave policije Područne jedinice Bijelo Polje A.S. povrijeđen je nakon što se vozilo interventne brigade prevrnulo jutros, oko 2:40 časova, u mjestu Sokolac, kod Bijelog Polja, saznaju Vijesti.

Iz Osnovnog državnog tužilaštva Vijestima je potvrđeno da je jutros oko 2:45 časova dežurnom tužiocu Alminu Hodžiću prijavljeno slijetanje vozila interventne brigade Soko.

Vijesti iz izvora bliskih Upravi policije saznaju da su službenici policije sinoć bili u potrazi za Alijom Balijagićem, osumnjičenim za ubistvo brata i sestre u Selu Sokolac.

- OGLAS -

Iz Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) je potvrđeno da se u vozilu nalazilo šest službenika policije i da su neki od njih upućeni u bjelopoljski Urgentni centar.

Iz Urgentnog centra bjelopoljske Bolnice, “Vijesti” saznaju da je jedan od službenika zadobio povredu šake i da je nakon pretraga konstatovan prelom prsta.

- Advertisement -

“Do nezgode je došlo kada se to vozilo, kojim je upravljao D.M. kretalo u koloni drugih policijskih vozila u potrazi za A.B. i kada je, iz za sada neutvrđenih razloga sletjelo sa puta”, kazala je PR Osnovnog državnog tužilaštva Danijela Đuković.

Uviđaj je obavio tužilac Hodžić, sa vještakom saobraćajne struke Milenkom Čabarkapom i ovlašćenim policijskim službenicima.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA