15.5 C
Sarajevo
21.05.2024

Direktorica banjalučke OŠ: “Prijavljeno da je vozač Golfa presretnuo učenicu…”

Misteriozni vozač crnog Golfa još nije identifikovan.

Vozač Golfa sa zatamnjenim staklima ponovo je viđen u Banjoj Luci, a jučer je u naselju Česma presreo djevojčicu nižih razreda na putu ka školi, te joj navodno ponudio da je poveze i plati joj užinu.

Naime, kako pišu mediji, ovu informaciju je potvrdila Tatjana Vilendečić, direktorica Osnovne škole “Vuk Stefanović Karadžić” u Boriku i područne škole u Česmi, koja je navela da se sve desilo jučer oko 13.00 sati.

“Mene je učiteljica obavijestila da je jučer oko 13.00 sati učenicu zaustavio vozač Golfa, otvorio prozor, ponudio joj da je odveze do škole i plati užinu. Djevojčica je pobjegla u obližnji market, te došla bezbjedno u školu i prijavila učiteljici i majci“, rekla je Vilendečić.

- OGLAS -

Kako kaže, o tome je odmah obavijestila policiju. Misteriozni vozač crnog Golfa još nije identifikovan.

“Čuli smo da se isto desilo i u Lazarevu, pa smo zbog toga obavijestili policiju kako bi znali da je on primijećen i na ovom području, a kako bi se pojačala kontrola oko škola“, izjavila je Vilendečić.

- Advertisement -

Podsjećamo, roditelji su početkom ove sedmice prijavili da se nepoznata osoba iz Golfa u banjalučkom naselju Lazarevo obratila djetetu i ponudila mu vožnju i novac, pišu “Nezavisne novine”.

Tada su naveli da je posljednjih dana u navedenom naselju kružila osoba u zatamnjenom Golfu, presretala djecu, te ih pozivala da uđu u auto i ispitivala ih u kojoj ulici žive, nudila im novac i sl.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA