12.7 C
Sarajevo
27.07.2024

HOROR u BiH! Banjalučko tužilaštvo objavilo detalje: Ubijen muškarac!

“Nakon krimininalističke obrade, osumnjičena lica će biti sprovedena na ispitivanje u Okružno javno tužilaštvo Banja Luka”, dodaje se u saopćenju.

Okružno javno tužilaštvo Banja luka oglasilo se o novom slučaju ubistva u ovom gradu. Ubijen je Saša Kisin (1975) koji je imao brojne povrede po tijelu kada su ga pronašli u besvjesnom stanju u kući. Preminuo je tokom noći na UKCRS.

“U Banjoj Luci, u ulici Jovana Dučića, dana 13. 5. 2024. godine, oko 21.00 sat, u napuštenoj kući u besvjesnom stanju sa povredama po tijelu pronađen je Saša Kisin, rođen 1975. godine, iz Banje Luke. Od posljedica zadobijenih povreda, u toku noći lice je preminulo na Univerzitetskom kliničkom centru RS, Banja Luka. Na lice mjesta, dana 14. 5. 2024. godine, izašla je dežurna okružna javna tužiteljica Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, Nikolina Ševa, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Banja Luka. Tužiteljica je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere, kao i vještačenja na utvrđivanju svih okolnosti počinjenog krivičnog djela, a bit će naložena i obdukcija beživotnog tijela, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS”, navode iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Policijski službenici PU Banja Luka uhapsili su tri osobe – D. J.,. rođen 1976. godine, iz Čelinca; S. V., rođena 2004. godine, iz Laktaša i D. K., rođen 1978. godine, iz Laktaša zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo “Teško ubistvo”.

- OGLAS -

“Nakon krimininalističke obrade, osumnjičena lica će biti sprovedena na ispitivanje u Okružno javno tužilaštvo Banja Luka”, dodaje se u saopćenju.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA