11.6 C
Sarajevo
16.09.2024

Krvavi obračun u Prijedoru: Dvojica ubodena nožem nakon svađe punca i zeta

“Nezavisne” nezvanično saznaju da je u kući došlo do svađe između Osmana Š. i njegovog zeta Amira F.

“Potom Amirov drug, Amer H, nožem ubada Osmana. Vidjevši to, Osmanov maloljetni sin nožem ubada Amera H”, kažu izvori “Nezavisnih”.

Policijskoj upravi Prijedor, sinoć u 22.05 časova, prijavljeno je da je u mjestu Ljubija, grad Prijedor, u kući došlo do fizičkog sukoba između više lica, te da su dva lica teško povrijeđena.

- OGLAS -

Uviđaj na licu mjesta izvršili su okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i policajci Policijske uprave Prijedor.

“Uviđajem je konstatovano da je A.H. iz Prijedora, nakon verbalnog sukoba, nožem nanio teške povrede, u vidu ubodne rane, licu O.Š. iz Prijedora. Nakon toga maloljetno lice, koje je prisustvovalo sukobu, takođe nožem, nanosi teške povrede A.H.”, rekli su iz prijedorske policije.

- Advertisement -

Vesna Pačariz, portparol PU Prijedor, saopštila je da su povrijeđena lica prevezena u Opštu bolnicu Prijedor gdje su zadržana na daljem liječenju. 

Pripadnici Policijske uprave Prijedor pod nadzorom postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor preduzimaju sve potrebne mjere i radnje na dokumentovanju i kompletiranju pokušaja ubistva, dok se prema maloljetniku postupa u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku. 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA