17.7 C
Sarajevo
21.07.2024

Muškarac iz BiH uhapšen zbog svirepog ubistva u Njemačkoj

Njemački istražitelji i dalje rade na ovom jezivom slučaju kako bi utvrdili šta bi uopće mogao biti motiv ovakvog zločina.

A. H. porijeklom iz Bosne i Hercegovine, koji se sumnjiči da je monstruozan način ubio Nenada Z. iz Tutina, uhapšen je u Bremenu, prenose njemački mediji.

Navodno je A. H. iz okoline Modriče; bio je na privremenom radu u Njemačkoj. On je bio cimer Nenadu Z. iz Tutina.

“Našeg Nenada iz Tutina, koji je važio za ljudsku veličinu, na svirep je način lišio života neki A. H. On je konačno lišen slobode”, napisao je blizak prijatelj ovog ubijenog muškarca, dodajući da je tu vijest potvrdila i Nenadova sestra.

- OGLAS -

Nenad je pronađen izmasakriran u stanu u Bremenu u Njemačkoj, nakon što se nesretni čovjek nije pojavio na poslu gdje je radio. Njegovo tijelo pronađeno je dan kasnije nakon što je ubijen, i to kako se sumnja, cimer ga je prvo zaklao, a potom i iskasapio njegovo tijelo.

“Nešo to nije zaslužio, iskreno… Bio je jedan među najboljim Tutincima… Ne postoji Tutinac koji ga nije volio i poštovao”, pisali su prijatelji ubijenog čovjeka na društvenim mrežama.

- Advertisement -

Njemački istražitelji i dalje rade na ovom jezivom slučaju kako bi utvrdili šta bi uopće mogao biti motiv ovakvog zločina.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA