13.8 C
Sarajevo
09.05.2024

Strava u Hadžićima! Malodobnu djevojčicu namamio predator iz Srbije, policija brzo reagovala! Objavljena i fotografija!

Radi se o muškarcu koji je 1992. godište!

Opasnost zbog društvenih mreža sve je veća. Malodobna djevojčica iz Pazarića spašena je od predatora iz Srbije. Krim-policija PU Hadžići promptno je reagovala, saznajemo nezvanično.

Dana 13. 3. 2024. godine od kuće se udaljila malodobna M. A. (2010) iz naselja Pazarić, općina Hadžići, u nepoznatom pravcu.

Policijski službenici Odjeljenja krim-policije PU Hadžići i Trnovo odmah su reagirali te došli do saznanja da je malodobna M. A. (2010) od strane N. N. osobe navedena da se udalji od kuće zbog sklapanja braka.

- OGLAS -

Policijski službenici Odjeljenje krim-policije PU Hadžići i Trnovo došli su do operativnih saznanja o kojoj se N. N. osobi radi. Inicijali su M. J. (1992) i radi se o državljaninu Srbije, koji je putem društvenih mreža naveo malodobnu M. A. da se udalji od kuće zbog sklapanja braka.

Brzom reakcijom policijskih službenika Uprave policije KS, Odjeljenja krim-policije PU Hadžići i Trnovo, FMUP, Sjever Mostar, M. J. (1992) je lociran, kao i malodobna M. A. U tom trenutku nalazili su se u Mostaru i bili su na putu ka Crnoj Gori.

- Advertisement -

Državljanin Srbije M. J. je lišen slobode te se nad istim vrši kriminalistička obrada. Malodobna M. A. (2010) je zbrinuta te će biti predata svojim roditeljima.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA