11.6 C
Sarajevo
16.09.2024

Stravična saobraćajna nesreća u Srbiji: Dvojica muškaraca poginuli kada su se sudarili s kamionom (FOTO)

Slobodan M. (28) i još jedan mladić poginuli su, dok je Vojislav K. (25) teško povrijeđen kada se u utorak uveče “golf” u kom su bili direktno sudario sa kamionom na obilaznici oko Beograda, kod hotela “Hiljadu ruža” u prigradskom naselju Beli potok.

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se oko 23 sata na raskrsnici, navodno zbog toga što je vozač “golfa”, za koga se sumnja da je u trenutku sudara bio pijan, nije ispoštovao znak “stop” na putu, piše Blic. 

– Automobilom je upravljao Vojislav, koji je navodno ignorisao znak “stop” i nastavio da vozi. Tada je iz suprotnog smera naleteo šleper i direktno se sudario s automobilom. Scena je bila jeziva. Od siline udarca prednja strana “golfa” je potpuno smrskana – navodi jedan od očevidaca.

- OGLAS -
SCREENSHOT TV PINK / SCREENSHOT / 

Prema njegovim riječima, vatrogasci su jedva izvukli tijela poginulih i povrijeđenih mladića iz vozila.

– Auto je bio toliko oštećen da je bilo gotovo nemoguće izvući mladiće. Međutim, vatrogasci su naposletku uspeli da iseku vozilo i izvuku ih. Ne mstu suvozača je bio Slobodan, koji je preminuo na mestu. Nastradao je i mladić koji je sedeo na zadnjem sedištu, ali njegov identitet do sada nije poznat – kaže Kurirov sagovornik.

- Advertisement -

On dodaje da postoji sumnja da je Vojislav bio pijan, ali će istraga policije utvrditi da li je ta informacija tačna.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA