15 C
Sarajevo
09.05.2024

“Gore” društvene mreže! FACE TV prenosi večerašnji košarkaški meč BiH – Mađarska, vijest prenijeli brojni bh. portali

Nakon spektakla u košarkaškom duelu protiv Portugala, košarkaški Zmajevi su ulili tračak nade da je plasman u polufinale doigravanja na Olimpijske igre vrlo blizu, ali očajna utakmica protiv Poljske srušila je sve kao kulu od karata… Ipak, nije sve gotovo! 

Ekskluzivno, samo na FACE TV: Gledajte direktan prijenos košarkaške utakmice BiH – Mađarska!

Košarkaški reprezentativci BiH večeras će u poljskim Gliwicama igrati treće kolo grupne faze pretkvalifikacija za Olimpijske igre. Rival je selekcija Mađarske, a pobjeda u ovom duelu, nadamo se, bit će karta ka polufinalu takmičenja.

Direktan TV-prijenos omogućila je FACE TV, a utakmicu ćete moći pogledati na našem TV-kanalu u 21.00 sat! 

Ova je vijest, o osiguravanju direktnog TV-prijenosa, odjeknula u bh. medijima, a pogotovo zato što bh. gledatelji nisu mogli gledati prethodna dva duela Košarkaške reprezentacije BiH. 

- OGLAS -

Tako je portal “Klix” napisao da “BiH nema pravo na kiks”, te da “za razliku od prethodna dva meča grupne faze, ovoga puta duel će biti u direktnom TV-prijenosu”. “Prava na prijenos utakmice osigurala je FACE TV”, pišu kolege. “Avaz” je također napisao da je TV-prijenos na FACE TV “dobra vijest za građane”. “Radio Sarajevo” također je obavijestio da je gledanje večerašnje utakmice između BiH i Mađarske osigurala FACE TV, kao i portal “Vijesti.ba“. “Oslobođenje” također piše da su ovo “odlične vijesti”. “Raport” napominje da “FACE TV prenosi odlučujuću utakmicu Zmajeva u grupnoj fazi pretkvalifikacija za OI”. N1 je također svojim čitaocima napomenuo da direktan TV-prijenos mogu gledati na FACE TV. 

Podsjećamo: ako se Bećiragićevi izabranici plasiraju u glavnu rundu kvalifikacija za Olimpijske igre, snage će odmjeriti s najboljim timovima u grupi, a u kojoj se nalaze Češka, Estonija, Sjeverna Makedonija i Izrael. Bh. košarkaški Zmajevi su spremni za odlučujući meč, što je ranije danas kazao i najbolji bh. centar – Jusuf Nurkić, obećavši da će svi dati sve od sebe.

- Advertisement -

Budite uz FACE TV u 21.00 sat i gledajte direktan prijenos košarkaškog duela između Bosne i Hercegovine i Mađarske!

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA