15 C
Sarajevo
09.05.2024

“Ludilo” uoči košarkaškog spektakla: Sutra na FACE-u direktan TV-prijenos meča BiH – Izrael, ova vijest ispunila novinske stupce!

Nakon spektakla u duelu protiv Mađarske, “Zmajevi” su postali su košarkaški heroji! Kako smo prethodno objavili, FACE TV je otkupila prava na prijenos utakmica Košarkaške reprezentacije BiH, pa će naši gledaoci i sutra imati priliku gledati “okršaj” naše momčadi sa Izraelom. 

Spektakl na FACE TV: Košarkaški “Zmajevi” u borbi za finale igraju s Izraelom

Ova je vijest, o osiguravanju direktnog TV-prijenosa, ponovo odjeknula u bh. medijima, a pogotovo zato što bh. gledatelji nisu mogli gledati prethodne duele Košarkaške reprezentacije BiH.

Raport” je svoje čitatelje tako obavijestio gdje mogu gledati predstojeću utakmicu, a isto je učinio i portal “Radio Sarajevo”. Svoje sportske čitatelje ovom je viješću obradovao i portal “SC Sport”. Također je i “Avaz” obavijestio svoje čitatelje da FACE TV prenosi predstojeći meč. 

- OGLAS -

Naši momci u petak, 18. 8. 2023. godine, nastavljaju put prema Olimpijskim igrama. Naredna prepreka je reprezentacija Izraela, koja je – baš kao i mi – doživjela jedan poraz u grupnoj fazi. Oni su poraženi od Estonije, ali su u narednim dvjema utakmicama opravdali ulogu favorita, te su zauzeli prvo mjesto u grupi. 

Nesumnjivo, FACE TV donosi sreću našim “Zmajevima”. Naša televizija je otkupila prava i za finalnu utakmicu, te ukoliko pobijedimo Izrael – imat ćete priliku ekskluzivno, samo na FACE TV, gledati i veliko finale!

- Advertisement -

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA