15 C
Sarajevo
09.05.2024

Oglasila se Sanela Prašović Gadžo nakon što je Faruk Drina objavio vijest o smrti Senada Hadžifejzovića

Nakon što je danas estradni menadžer Faruk Drina objavio da je preminuo Senad Hadžifejzović, osnivač i vlasnik FACE TV, javnost je uznemirena. Povodom te vijesti oglasila se Sanela Prašović Gadžo, dugogodišnja novinarka, koja je kazala da joj je ova objava “izbila vazduh iz pluća”. 

Njenu objavu prenosimo u cijelosti. 

“Postoje ti neki dani u životu koji nas odnesu. Danas je meni bio jedan takav dan. Nikada nismo spremni na udarce i gubitke. Vozila sam u trenutku kad mi je zazvonio mobitel. Poziv je bio od kolegice sa TVSA. Rekla mi je da Senad više nije sa nama. Ništa je više nisam čula nakon te rečenice. Završile smo. Zakočila sam i prosto na cesti otvorila vrata i iskoračila iz auta. Nisam imala vazduha. Ljudi oko mene trube, rahmetli majku mi spominju, ali ja ni korak. Zovem Fejsa. Ne javlja se. Sjela sam polako u automobil i sklonila vozilo s ceste. Ovo je dan koji je slomio i mene i Arijanu i, sigurna sam, mnoge ljude bliske Senadu. 
 
Ne mogu da shvatim kakav čovjek može objaviti takvu vijest. Ne mogu da razumijem tu količinu jada i zla u ljudima. Ne mogu da progutam to. Stoji mi u grlu. 
 
Javio mi se Senad. Hvala Bogu, dobro je. Taj neki nebitni, jadni čovjek je ciljao Fejsa. Ali pogodio je mnoge. Sad nakon svega razmišljam: koliko govno moraš biti da svjesno i namjerno plasiraš vijest da je neko umro? Golemo govno. A govnima je mjesto u kanalizaciji. 
 
Izvinjavam se na slikovitom opisu. Učim da budem precizna i brutalna, jer nikada to u životu nisam bila. Na kraju ovog dana, vrijeme je da pustimo vodu”, napisala je Sanela Prašović Gadžo. 
 
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA