13.8 C
Sarajevo
09.05.2024

“Pressmedia”: Faruk Drina, menadžer SDA, izmislio smrt Senada Hadžifejzovića

Faruk Drina jedan je od primitivnijih internet-jurišnika SDA na društvenim mrežama koji iz dana u dan, demonstrirajući raskošnu nepismenost, na najbrutalniji način vrijeđa i omalovažava svakoga ko bi se drznuo na bilo koji način suprotstaviti bračnom paru Izetbegoviću. I dok protivnike SDA Drina redovno zasipa optužbama da su četnici, izdajnici i strani plaćenici, za svog prijatelja Gorana Bregovića nalazi riječi hvale čak i kad na 11. jula, godišnjicu genocida u Srebrenici, organizuje derneke po bijelom svijetu.

Posebna meta Drininih prostačkih napada i uvreda je slavni bh. novinar i voditelj Senad Hadžifejzović. Ovaj estradni primitivac ga svakodnevno targetira i upućuje mu sadističke uvrede i kletve, prenosi “Pressmedia“. 

Tako je Drina u svojoj posljednjoj objavi na Facebooku objavio lažnu vijest o smrti Senada Hažifejzovića.

- OGLAS -

“Tužna vijest. Izgleda da nas je napustio još jedan doajen novinarstva – poznati novinar, Senad Hadžifejzović (nepotvrđeno-saznanje). Ne mogu da vjerujem. Radovao bih se da je ovo dezinformacija. Ali…! Božije je preće. Vječna pomjat”, napisao je Drina.

Nije prvi put da je Hadžifejzović bio meta morbidnih želja ovog prostaka. Tako je prije nekoliko mjeseci, nezadovoljan njegovim izvještavanjem, Drina poželio Hadžifejzoviću da mu srce otkaže, a nakon toga je napravio i montažu njegove smrtovnice. 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA