10.5 C
Sarajevo
15.05.2024

Milorad Dodik sinoć govorio i o optužbama da sudije “guraju” FK Borac: A vi ste pošteni?

Predsjednik bh. entiteta RS Milorad Dodik je sinoć gostujući na našoj televiziji tokom revijalnijeg dijela intervjua pričao i o sportu, posebno se osvrnuvši na uspjehe Fudbalskog kluba Borac i košarkaškog kluba Igokea.

Dodik je priču o sportu s voditeljem Senadom Hadžifejzovićem počeo hvaleći Borac.

“Borac je prvi, jesi li vidio kako sve ove federalne klubove ‘buškamo’ redom?”, upitao je Dodik Hadžifejzovića, na šta je popularni voditelj uzvratio:

- OGLAS -

“Joj, što sa sudijama to ‘ludilo’ radite”, poručio mu je Hadžifejzović aludiravši na to da su navijači, ali i treneri i igrači većine klubova u Wwin ligi ogorčeni suđenjem u utakmicama protiv Borca u kojima su često “izvlačili deblji kraj”, te u velikoj većini slučajeva s pravom smatraju da su oštećeni.

“Au, a vi ste pošteni? ‘Ubiste’ se od poštenja… Vi ‘pužete’ od poštenja… Vi ništa ne možete pošteno”, rekao je Dodik koji se potom “prebacio” na košarku.

- Advertisement -

“Borac je prvak, Igokea je svaki put šampion…”, kazao je Dodik, na što ga je Senad prekinuo i poručio mu da je Bosna nedavno pobijedila Igokeu u Skenderiji.

“Pa dobro, jesmo izgubili od Bosne. Naši igrači su ih malo potcijenili, ali vidjet ćeš kad dođu u Laktaše…”, poručio je Dodik.

Kompetan intervju je dostupan na ovom linku:

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA