12 C
Sarajevo
25.10.2024

Narednih dana sunčano i toplo u Bosni i Hercegovini

Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u Krajini može pasti i malo kiše. Po kotlinama i uz riječne tokove prijepodne će biti magle ili niskih oblaka. Vjetar slab istočnog i jugoistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 23 stepena.

subotu u Bosni i Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove prijepodne će biti magle. Tokom dana, postupno povećanje oblačnosti u Krajini i na jugu. Vjetar slab istočnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 24 stepeni.

nedjelju u Bosni i Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove prijepodne će biti magle. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 25 stepeni.

- OGLAS -

ponedjeljak u Bosni i Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla i niska oblačnost. Tokom dana, postupno povećanje oblačnosti Vjetar slab istočnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11, na jugu zemlje do 14, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 25 stepeni.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA