20.5 C
Sarajevo
04.10.2024

Pronađena nestala djevojčica (6) iz Bara za kojom je tragao i Interpol

Šestogodišnja djevojčica iz Bara čiji je nestanak prijavljen jučer pronađena je i bit će vraćena majci.

Majka, inače državljanka Amerike, je na krenula za Tiranu gdje je kćerka čeka, dok je otac djevojčice, prema saznanjima Pobjede u bjekstvu, a prenose Nezavisne.

Uprava policije je jučer saopštila da je postupajući po prijavi majke raspisala međunarodnu objavu preko NCB Interpola Podgorica, kojom se potražuje nestala maloljetna osoba – djevojčica stara šest godina, sa boravkom u Baru.

- OGLAS -

Podsjećamo, američka državljanka Tracy Shannon Lyn koja četvrtu godinu ima stalni boravak u Baru prijavila je policiji da je njenu maloljetnu kćerku Zynleea Ryan kidnapovao njen otac Thomas Hollenbeck.

“Majka djevojčice, T.Š., državljanka Sjedinjenih Američkih Država, sa boravkom u Baru, je 13. augusta u kasnim večernjim satima, pristupila prostorijama Odjeljenja sigurnosti Bar, i prijavila policiji da njen bivši suprug, otac djeteta,T.V.H., također državljanin Sjedinjenih Američkih Država, nije iste večeri, shodno presudi Osnovnog suda u Baru, kojom je utvrđeno vrijeme koje otac provodi sa djetetom, vratio majci djevojčicu na dogovoreno mjesto i u dogovoreno vrijeme”, navodi se u saopštenju UP.

- Advertisement -

Policijski službenici su, kako se navodi, odmah po prijavi preduzeli koordinirane mjere i radnje iz svoje nadležnosti, među kojima je i odlazak na mjesto stanovanja lica T.V.H. kojom prilikom otac i djevojčica nijesu pronađeni na adresi.

O navedenom događaju bio je upoznat i NCB Interpol Podgorica koji je preduzimao mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju lociranja osoba, dok su sa prijavom događaja upoznati svi nacionalni centralni biroi Interpola.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA