22.7 C
Sarajevo
23.09.2024

Muškarac zbog loše igre Hajduka izostajao s posla: Bio u lošem psihofizičkom stanju (FOTO)

Da je fudbal najvažnija sporedna stvar na svijetu dokaz je izvještaj sa Općinskog suda u Šibeniku iz 2016. godine kada je voditeljica programa stručnog osposobljavanja napisala kako na kvalitet u radu radnika najvećim dijelom utiče igra NK Hajduk iz Splita. 

Kako je igrao Hajduk, tako je i radila ova osoba, a obzirom da su rezultati kluba iz Splita u tom periodu bili izrazito loši, njegov rad je bio totalno neefikasan. 

Polaznik je bio raspoređen na obavljanju poslova administrativnog referenta – sudskog zapisničara, a izvještaj koji je podnesen za njegov rad je potpuno nesvakidašnji. 

- OGLAS -

“Polaznik je sve vrijeme sturčnog osposobljavanja redovito izostajao s posla i to kad je Hajduk gubio, a kako je Hajduk tijeom 2016. godine redovito gubio, imenovani je redovito i izostajao. Hajdukovi loši rezultati odrazili su se i na njegov rad, a naročito na njegovu komunikativnost. Uglavnom, budućeg poslodavca upozoravamo da vodi računa o rezultatima tog nogometnog kluba Hajduk i da slijedom navedenog planira koje poslove imenovani u takvom psihofizičkom stanju može obavljati”, navodi se u izvještaju Općinskog suda u Šibeniku. 

Izvještaj / Općinski sud u Šibeniku / 

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA