15 C
Sarajevo
27.07.2024

Na izbore u Nikšiću do 15 sati izašlo 70 posto građana

U Nikšiću je do 15 sati na izbore izašlo 70 posto građana, tvrde iz OIK-a.

Prema riječima predsjednika OIK-a, Rada Perišića, samo se na biračkom mjestu 118 desio incident, dok je na ostalim biračkim mjestima sve u redu.

Posmatrači Cemija su prijavili da je na biralištu broj 118 došlo do remećenja reda.

- OGLAS -

– Nakon što su članovi BO uzeli kutiju za glasanje putem pisma i stavili je u auto da bi krenuli ka licima koja treba da glasaju, ista je od predstavnika koalicije “Za budućnost Crne Gore”, u prisustvu nosioca te liste, oduzeta i stavljena u automobil predstavnika koalicije. Na biračkom mjestu je registrovano i veliko prisustvo neidentifikovanih lica koji su pripadali različitim grupama, i umalo je došlo do sukoba između njih – objavljeno je na Twitteru.

Glasanje na tom biračkom mjestu je zbog navedenih zbivanja privremeno prekinuto. Policija je stigla na mjesto incidenta.

- Advertisement -

– Prema informacijama naših posmatrača, policija nije intervenisala, već je posredovala između dvije suprostavljene grupe neidentifikovanih lica. Nakon posredovanja predstavnika policije glasačka kutija je vraćena članovima BO. Situacija je normalizirana i biračko mjesto je otvoreno. Nakon ovoga incidenta pojačano je prisustvo uniformisane policije na ulicama Nikšića – dodali su iz Cemija.

 

(avaz.ba)

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA