16.6 C
Sarajevo
30.04.2024

Potraga za tijelom Danke Ilić: Mještani Zlota pretražuju svoja dvorišta

Policija svakodnevno detaljno pretresa svaki dio Banjskog polja i okoline.

Milivoje Janošević, zamjenik gradonačelnika Bora, organizirao je skup sa mještanima Zlota u vezi s monstruoznim ubistvom Danke ilić (2).

Budući da su prvoosumnjičeni Dejan Dragijević i njegov otac u pritvoru zbog priznanja ubistva i saučesništva u ubistvu, Janošević je zahtijevao da svaki mještanin detaljno pregleda svoje dvorište i zamolio sve mještane Zlota da u narednom periodu ne organiziraju nikakve skupove, dešavanja i veselja dok se ne pronađe tijelo djevojčice.

Inače, kako je rekao i gradonačelnik Aleksandar Milekić na nedavnoj konferenciji za novinare, dok se ne nađe tijelo, Gradska uprava i Policijska uprava Bor radit će na tome da pomogne u pronalasku, a ukoliko se pronađe tijelo male Danke, sve je spremno da se proglasi dan žalosti.

- OGLAS -

Na rasvjetljavanju slučaja ubistva Danke Ilić (2) iz Bora policija radi već dvadeset dana. Djevojčica je nestala 26. marta u Banjskom Polju, a kako se vjeruje, istog dana je i ubijena, a za njeno ubistvo su osumnjičeni radnici JKP “Vodovoda” Dejan Dragijević i Srđan Janković.

Policija svakodnevno detaljno pretresa svaki dio Banjskog polja i okoline.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA