7 C
Sarajevo
22.09.2024

Skandal u Sedmoj beogradskoj gimnaziji: Profesor ošamario učenicu, dječaci je branili

Profesor fizike u Sedmoj beogradskoj gimnaziji ošamario je danas nasred časa učenicu koja pohađa drugi razred ove škole. Kako saznaje Telegraf, do čitavog incidenta došlo je kada se nezadovoljna ocjenom djevojčica pobunila.

“Na času fizike druge godine došlo je do incidenta. Direktor i ja čuli smo vrisak i odmah otišli u učionicu”, kaže pedagogica škole Dragica Kitanović za Telegraf.

Ona objašnjava kako je do incidenta došlo: “Dijete je odogovaralo i bilo nezadovoljno ocjenom, odnosno reagovala  je da nije u redu njegov način ocjenjivanja. On ju je tada ošamario. Druga djevojčica krenula je prema njoj da je odbrani i onda je i nju udario. Zatim su dječaci krenuli na profesora kako bi odbranili drugarice i udarili profesora “,  prepričava Kitanović.

- OGLAS -

Na pitanje zašto je tako reagovao i da li je bilo predznaka da bi profesor fizike mogao da napadne nekog od učenika, odgovorila nam je samo da šta god da je razlog moramo da vladamo sobom u svim situacijama.

Kako dodaje, čim je procijenila da je situacija pod kontrolom i da je umirila učenike, pozvala je Hitnu pomoć. Djevojčici je ukazana pomoć. Obaviješteni su roditelji i odjeljenski stariješina, a profesor je odveden u pratnji policije.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA