11.6 C
Sarajevo
05.10.2024

Splićanin ubio tri muškarca koji su tražili da vrati bratove dugove

Hrvatski mediji u nedjelju opširno pišu o trostrukom ubojstvu, koje se dogodilo u subotu u Splitu.

Tri osobe ubijene su jučer u 15.35 sati u samom centru Splita. Dvojica muškaraca preminuli su na mjestu napada, dok je treći nešto kasnije preminuo u KBC-u Split. Ubijeni su Marino Paić, Marin Boban i Jurica Torlak. Paić i Boban izgubili su život na mjestu događaja, dok je Torlak kasnije preminuo u bolnici, navodi zagrebački Jutarnji list.

Ubojica, odjeven u crno i s automatskom puškom u ruci, odšetao je nakon pucnjave put Marjana, a pritom su ga mobitelom snimali prolaznici koji su svjedočili pokolju. Uskoro su centar grada preplavili policajci i krenula je potraga za ubojicom.

- OGLAS -

Imena ubijenih uskoro su bila poznata, a osobe koje su se spominjale kao ubijeni redom su povezani s narko miljeom. Nakon višesatne potrage zamjenik načelnika PU splitsko-dalmatinske Marko Serdarević obratio se oko 18 sati javnosti s potvrdom da je policija zbog povezanosti s pucnjavom u Splitu privela dvije osobe te da nad njima provode istražne radnje. Uhićenja su provedena u kafiću na Skalicama.

Prema prvim informacijama, počinitelj je F. Z. (25) iz Splita, a motiv krvavog pohoda je osveta. Prema navodima Jutarnjeg lista, napadač je posljednjih mjeseci bio je žrtva zlostavljanja dilera zbog navodnog duga njegov brat.

- Advertisement -

Četvrtog na popisu za likvidaciju, Jeru M., također prema neslužbenim informacijama, tražio je kod njegove kuće, ali ga nije našao doma.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA