13.8 C
Sarajevo
29.09.2024

Tužan prvi dan škole za dječaka s autizmom: Nije imao asistenta pa plakao ispred škole

Škola za budućnost. Moj sin s posebnim potrebama (spektar autizma) sjedi ispred škole i čeka pomoćnika u nastavi. Pomoćnika nema. Nikko nam ništa nije htio reći prije, iako smo bili u školi. Da bi danas saznali da nema pomoćnika jer je na obuci. E i da, jedan pomoćnik na troje djece. Stvarno “krasno”. Hvala vam na “prekrasnom prvom danu škole”, požalio se očajni dječakov otac Hrvoje K., čiji je sin u ponedjeljak trebao krenuti u prvi razred osnovne škole Bogoslav Šulek u Slavonskom Brodu.

Otac: Mogao bih svašta reći, ali neću

Hrvoje je sina u ponedjeljak doveo u školu, ali kako nije bilo asistenta u nastavi koji je dječaku bio potreban, sinčić mu se rasplakao. Fotografiju uplakanog sina koji se danima pripremao za prvi dan škole objavio je na Facebooku.

- OGLAS -

– Ja sam po prirodi vrlo emotivan i u ovom trenutku mogao bih reći svašta, ali ne želim naštetiti svojem djetetu. Razočaran sam ovako ‘divnim’ početkom školske godine. Rekli su mi da je pomoćnik na obuci. Da napomenem – jedan je pomoćnik na troje djece. Baš divno – rekao je otac Hrvoje za 24sata.

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA