11.6 C
Sarajevo
05.10.2024

U Splitu uhapšene dvije osobe zbog današnje pucnjave

U Splitu su nakon trostrukog ubojstva uhapšene dvije osobe. Kako Index izvještava, jedan od uhapšenih je brat ubijenog. Za drugog zasad nema službene potvrde, no neslužbena informacije je da se radi o ubici. Indexovu informaciju je potvrdio i splitski gradonačelnik.

“Ovo je desetljećima nezabilježen čin koji je potresao sve stanovnike našeg grada. Hvala policiji na brzom djelovanju i informiranju. Počinitelj je uhićen i to je u ovom trenutku najvažnije. Policija će uskoro izaći sa svim informacijama te će rasvijetliti cijeli slučaj”, napisao je na Facebooku.

Podsjetimo, Dalmatinski portal objavio je oko 17.15 da je uhapšen splitski ubojica. Potvrde za to nije bilo. “Ne možemo vam potvrditi tu informaciju”, kratko su rekli iz policije. “Sve raspoložive snage su na terenu. Intenzivno radimo na slučaju i poduzimamo sve potrebne mjere”, rekli su iz splitske policije. 

- OGLAS -

Jedna osoba jest bila uhićena, to je sigurno. Odvedena je policijskim kombijem na ispitivanje. Kako smo doznali, radi se o bratu jednog od ubijenih.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA