13.8 C
Sarajevo
27.10.2024

Sahranjeni Milenka i Jovan Madžgalj koje je ubio Alija Balijagić

Na groblju u selu Sokolac kod Bijelog Polja danas su sahranjeni sestra i brat Milanka i Jovan Madžgalj, koje je ubio muškarac za kojim se još traga.

Sahrani je prisustvovao veliki broj građana.

Ispred kapele u Vranštici od brata i sestre Madžgalj oprostio se govorom predsjednik mjesne zajednice Tomaševo Vesko Gogić.

- OGLAS -

Na groblju na Sokocu o njihovom tragičnom ubistvu govorio je profesor Milovan Furtula, učitelj u Tomaševu, javili su crnogorski mediji.

Sahrani je prisustvovao i predsjednik opštine Bijelo Polje Petar Smolović sa saradnicima, koji je danas proglasio Dan žalosti u Bijelom Polju povodom tragičnog događaja.

- Advertisement -
Milanka i Jovan Madžgalj. Telegraf

Iz crnogorske Uprave policije ranije je saopšteno da su u petak, 25. oktobra uvečer, u blizini Tomaševa u Bijelom Polju ubijene dvije starije osobe, čija su tijela pronađena u kući, a da je naoružani izvršilac pobjegao.

Osumnjičeni je Alija Balijagić, za kojim tragaju policija i vojska.

Iz crnogorskog Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija saopšteno je da Osnovna škola “Krsto Radojević” u bjelopoljskom naselju Tomaševo neće raditi sve dok traje potraga za osumnjičenim za dvostruko ubistvo u selu Sokolac. 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA