19 C
Sarajevo
15.06.2024

Šef Sindikata o muškarcu koji se zapalio: Tužni smo, nikad nismo primijetili da bi mogao to učiniti

Muškarac koji se u utorak ujutro pokušao zapaliti na Markovu trgu i dalje je u kritičnom stanju, a kako je za 24sata.hr rekao dopredsjednik Sindikata strojovođa Hrvatske Dalibor Petrović, on je godinu dana bio u penziji.

“Nikada na njemu nismo primijetili da ima takve nagone. Što se događalo u zadnjih godinu dana ne možemo znati ni komentirati. Jako smo iznenađeni kao kolega bio je jako dobar, jako kolegijalan. Imao je izvjesnih problema u životu na koje je možda mogao bolje utjecati. Tužni smo i iznenađeni s tim što se dogodilo jer nam je svima kao kolega bio jako drag. Nikada nismo primijetili da bi on nešto takvo mogao napraviti”, rekao je Dalibor Petrović za 24sata.

Policijska uprava zagrebačka zaprimila je u 9:37 sati dojavu da se izvan ograde na južnoj strani Trga svetog Marka, osoba zapalila, navode iz policije.

- OGLAS -

“Policijski službenik koji obavlja poslove osiguranja uočio je mušku osobu kako se polijeva tekućinom, te je krenuo prema muškarcu koji se u tom trenutku samozapalio. Policijski službenik je odmah aparatom za gašenje požara krenuo gasiti i ubrzo ugasio plamen, a po dolasku Hitne medicinske pomoći, ozlijeđeni muškarac je hitno prevezen u Kliniku za traumatologiju u Zagrebu”, izvijestili su.

Prema informacijama ljekara, muškarac je teško ozlijeđen i životno ugrožen. Uviđaj je u toku, a njime rukovodi zamjenik Županijskog državnog advokata.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA