10 C
Sarajevo
06.10.2024

Stravičan zločin u Srbiji: Otac ubo sina nožem u srce, tijelo pronađeno u šupi

Mladić Dejan F. (25) preminuo je nakon što ga je otac N. U. (50) izbo nožem nasmrt, a koji je potom izvršio samoubistvo. O ovom slučaju oglasilo se i Više javno tužilaštvo u ovom gradu i saopštilo nove detalje slučaja.

„27. avgusta, u večernjim satima, Policijskoj upravi u Kruševcu je zvanično prijavljen nestanak lica D.F. od strane njegove majke N.F. (52), mada je potraga za njim pokrenuta, od podnevnih sati istog dana, kada je njegova sestra po majci nezvanično prijavila nestanak, i to raspitujući u policiji o eventualnim saznanjima o njegovoj sudbini“, saopšteno je.

Operativnim radom na terenu, došlo se da saznanja da se nestali susreo sa svojim ocem N.U, dan ranije, a sa kojim nije živio u istom domaćinstvu, te da je između njih došlo do verbalne rasprave, nakon čega vjerovatno i fizičkog kontakta u kojem je N.U. najvjerovatnije nožem nanio povredu Dejanu.

- OGLAS -

Ipak, kako su rekli iz tužilaštva, taj događaj nije bio prijavljen policiji.

N.U. je dan nakon napada, odnosno 27. avgusta, izvršio samoubistvo vješanjem u svojoj porodičnoj kući.

- Advertisement -

Kako su saopštili iz tužilaštva, tijelo mladića koji je iskrvario nasmrt pronađeno je 28. avgusta, u pomoćnom objektu – šupi koja se nalazi u dvorištu jedne od kuća, čiji se vlasnici nalaze na godišnjem odmoru.

„Nakon obavljenog uviđaja koji je obavio dežurni javni tužilac VJT u Kruševcu sa uviđajnom ekipom PU Kruševac, izdata je naredba za obdukciju tijela D. F., koja je obavljena dana 29.08.2028.god., a čiji preliminarni rezultat ukazuje da je smrt nastupila nasilno usljed uboda oštrim predmetom u predelu lijeve strane grudnog koša i srčanog mišića“, saopštilo je tužilaštvo.

VJT u Kruševcu će zajedno sa pripadnicima PU u Kruševcu u narednom periodu preduzimati i druge mjere i radnje vezane za potpuno utvrđivanje svih činjenica vezanih za ove događaje.

Sestra ubijenog mladića A. F. ispričala je da je njen brat napadnut od strane oca, inače njenog očuha, te da je potom pobjegao od kuće.

„Nisam baš u stanju da pričam, trenutno spremam bratu sahranu. Dogodila se svađa između Dejana i njegovog oca, a mog očuha, nakon čega je on izbo Dejana. Moj brat se tada sakrio, jer nije želio da se svađa. Potom je pobjegao od kuće, nismo znali gdje se nalazi, ali nažalost su nam javili da je preminuo. Nakon te informacije, očuh se objesio“, rekla je za Nova.rs sestra ubijenog mladića.

Kako se može vidjet ina društvenim mrežama, porodica ubijenog mladića podijelila je njegove fotografije i uputila apel građanima da pomognu u potazi za njim. Nažalost, velika porodična tragedija se dogodila, mladić je iskrvario nasmrt od zadobijenih povreda, a policija je pronašla njegovo tijelo i obavijestila porodicu.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA