17.7 C
Sarajevo
02.07.2024

Stravični detalji ubistva žene u Sarajevu: Goran suprugu Nerminu izmasakrirao!

Da stvar bude šokantnija, on je na društvenim mrežama zatim objavljivao ljubavne statuse u kojima je pisao o ljubavi i to sve dok je tijelo žene bilo u stanu.

Goran Ravlić, muškarac koji je osumnjičen za ubistvo supruge Nermine Ravlić,  branio  se šutnjom u MUP-u Kantona Sarajevo, saznaje portal “Avaza”.

On je sinoć predat, zajedno s majkom i rođakom koji su osumnjičeni za ovaj zločin, u Tužilaštvo KS. 

Prema informacijama “Avaza”, danas će, a nakon što ih tužilac ispita, za sve tri osobe biti predložen jednomjesečni pritvor.

- OGLAS -

I dok se još uvijek utvrđuje tačan motiv ubistva nesretne žene čije je tijelo danima bilo u stanu, saznajemo da je riječ o brutalnom zločinu kakav dugo ni nastariji policijski službenici, a ni tužioci nisu zapamtili.

Naime, Goran je suprugu Nerminu doslovno izmasakrirao. 

- Advertisement -

Policajci koji su došli na lice mjesta ostali su šokirani kada su zatekli njeno tijelo, koje je bilo skoro pa neprepoznatljivo.

Da stvar bude šokantnija, on je na društvenim mrežama zatim objavljivao ljubavne statuse u kojima je pisao o ljubavi i to sve dok je tijelo žene bilo u stanu. Objavio je više zajedničkih fotografija.

Podsjećamo, ubijena žena Nermina Ravlić pronađena je na sedmom spratu nebodera u sarajevskom naselju Pofalići. Za njeno ubistvo sumnjiče se njen suprug Goran Ravlić, svekrva Ledžiba Ravlić, te pomagač Latif Jašarević.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA