11.6 C
Sarajevo
20.09.2024

Ovo je Putinova “tajna djevojka”: Ruski predsjednik dobio blizance s gimnastičarkom… (FOTO)

Bivša gimnastičarka Alina Kabajeva (36) navodno je dugogodišnja ljubavnica ruskog vladara Vladimira Putina. Kabaeva je nedavno rodila blizance u luksuznoj privatnoj klinici u Moksvi, piše Daily Mail.

Nakon što se razveo od supruge Lyudmile s kojom ima dvije kćerke, Mariju (34) i Katerinu (32), dosta se špekulisalo o Putinovom ljubavnom životu.

Bivša gospođa Putin svojedobno je izjavila kako joj se brak raspao jer se sa suprugom rijetko viđala.

- OGLAS -

– Vladimir je potpuno predan svom radu. Naša djeca su odrasla, a ja zaista ne volim publicitet.

Reuters / 

Ruski predsjednik navodno je već desetak godina u vezi s gimnastičarkom koja je, kako pišu strani mediji, postala nestrpljiva oko braka.

- Advertisement -

– Kao pristojna osoba morat ću to napraviti prije ili kasnije – odgovorio je Putin.

Dodao je kako i dalje ima prijateljski odnos sa suprugom.

– Imam jako dobar odnos s Ljudmilom, vidimo se redovito. I djecu viđam redovito, ali ne tako često koliko bih želio – rekao je, prenosi Courier Mail.

Reuters / 
 
Putinov ljubavni život je tabu tema jer je predsjednik često znao burno reagovati na takva pitanja, a Rusija trenutno ni nema svoju ‘prvu damu’.

List Korrespondent objavio je čak i vijest da se Putin zaručio s Alinom. No jedan poziv mijenja sve – vlasnik novina, oligarh i milijarder Aleksandar Lebedev, brzo je povukao priču i zatvorio novine. Tračevi su išli dalje pa se pojavila priča o sinu kojeg je Alina dobila s Putinom, a navodno su i 2013. dobili još jedno dijete.

 
Arhiva / 
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA