15 C
Sarajevo
20.09.2024

Policija intervenisala zbog svađe u stanu Borisa Johnsona

Stigavši na mjesto događaja, policija je u petak ujutro razgovarala s njima te izjavila da su “dobro i sigurni” i da “nije bilo razloga za policijsku akciju”.

Dnevnom listu The Guardian susjed je rekao da je čuo vrisku žene nakon koje se čulo lupanje u stanu, javlja BBC.

Prema susjedovoj izjavi čula se vika, u kojoj se razabralo da Johnson viče partnerici da ostavi njegov laptop te da odbija otići iz stana kao i njezine glasne riječi da je vinom uništio sofu te mu “nije stalo ni do čega jer sve uništi, da ne brine za novac ni za što drugo”.

- OGLAS -

Nakon petog kruga glasanja u utrci za nasljednika konzervativne premijerke Therese May u četvrtak su ostali favorit Boris Johnson sa 160 glasova i ministar Jeremy Hunt sa 77, nekoć protivnik napuštanja Europske unije, a danas kandidat koji obećava brexit sa sporazumom.

Pedesetpetogodišnji Johnson, koji je bio gradonačelnik Londona osam godina, smatra da je on jedini kandidat koji može izvesti Veliku Britaniju iz EU-a do 31. listopada i boriti se sa strankom Brexit Nigela Faragea i Laburističkom strankom Jeremyja Corbyna.

- Advertisement -

Hunt i Johnson sudjelovat će u 16 predizbornih debata diljem Velike Britanije u borbi za čelno mjesto torijevaca, odnosno premijera, prenosi Hina.

Prvi takav skup održava se u subotu u Birminghamu u kojem će kandidati odgovarati na pitanja članova konzervativne stranke, uoči treće godišnjice referenduma o brexitu koji je razlog ostavke sadašnje premijerke Therese May, ali i pitanje svih pitanja njezina nasljednika.

Najkasnije krajem srpnja 160 tisuća članova Konzervativne stranke na unutarstranačkim izborima izabrat će Johnsona ili Hunta za stranačkog vođu i on time postaje premijer Ujedinjenog Kraljevstva.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA