21.6 C
Sarajevo
10.10.2024

Trump odbacio mogućnost nove predsjedničke debate: “Ona i iskrivljeni Joe su uništili našu državu”

Donald Trump je odbacio drugu predsjedničku debatu u Sjedinjenim Državama sa rivalkom Kamalom Harris, nekoliko sati nakon što je Fox News ponudio da bude domaćin obračuna kandidata kasnije ovog mjeseca prije dana izbora 5. novembra.

Bivši republikanski predsjednik i demokratska potpredsjednica, koji se nalaze u tijesnoj utrci za Bijelu kuću, susreli su se samo jednom, u septembru, i uprkos sugestijama više medijskih kuća, čini se da se neće ponovo sastati prije glasanja.

“Kada borac za nagradu izgubi borbu, prve riječi iz usta mu budu “želim revanš”. Ankete očito pokazuju da sam ja pobijedio u debati protiv Kamale Harris, radikalnog ljevičarskog kandidata, u utorak, i ona je odmah pozvala na drugu debatu. Ona i iskrivljeni Joe su uništili našu državu, sa milionima kriminalaca i mentalnio poremećenih ljudi koji se slijevaju u SAD i sa inflacijom koja dovodi našu srednju klasu do bankrota.

- OGLAS -

Svi to znaju, kao i za sve druge probleme koje su Kamala i Joe izazvali – o ovome se raspravljalo na prvoj debati sa Joeom, i na drugoj debati sa Harris”, rekao je Trump.

“Vrlo je kasno u procesu, (prijevremeno) glasanje je već počelo – neće biti revanša!” – poručio je Trump u objavi na svojoj platformi Truth Social Media, odbacivši mogućnost nove kandidata.

- Advertisement -

“Kamala je jučer jasno rekla da ne bi učinila ništa drugačije od Joea Bidena, tako da nema o čemu raspravljati” – dodao je Trump.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA