11 C
Sarajevo
21.10.2024

Užas u Vranjskoj Banji: Muškarac navodno brutalno pretukao strinu, oborio je na pod i šutirao

U Vranjskoj Banji desio se incident kada je, kako se sumnja, muškarac U.J. (31) brutalno napao svoju strinu G.J. (57).

Napad se desio u ženinom dvorištu, dok je G.J. betonirala stazu, kada se on navodno iznenada pojavio i bez prethodne rasprave je udario posred lica. Kada je žena pala, nastavio je da je šutira.

Povrijeđena G.J. zadobila je ozbiljne povrede i zbrinuta je na PTO Zdravstvenom centru u Vranju.

- OGLAS -

Slučaj je odmah prijavljen policiji, koja je pokrenula istragu. Ovaj incident nije prvi put da U.J. pokazuje nasilje prema svojoj strini – prije nekoliko mjeseci je navodno ukrao radio iz njenog dijela dvorišta, a zatim je sjekirom polomio drugi radio i prijetio G.J.

Obje porodice žive u istoj kući, ali u odvojenim stambenim jedinicama, dok je dvorište zajedničko.

- Advertisement -

G.J. i njen suprug veći dio godine provode u Beogradu, a kada su u Vranjskoj Banji, uživaju u uređivanju dvorišta i boravku na svježem vazduhu. Međutim, poslije ovog incidenta, G.J. se pita šta može da se dogodi sljedeće.

“Da li je moguće da čovjek nije slobodan u svom dvorištu? Da li je svuda tako” – pitala je pretučena žena, koja je u šoku zbog brutalnosti napada.

U.J. je uhapšen u subotu naveče, a policija nastavlja sa istragom kako bi utvrdila okolnosti ovog nasilnog incidenta. Oba domaćinstva poznata su u lokalnoj zajednici, a porodica U.J. uživa ugled kao intelektualci u kraju.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA