15 C
Sarajevo
06.10.2024

Željko Samardžić pjevao u Posušju i otkrio: Sav honorar ću dati žrtvama poplava

Željko Samardžić nastupio je u Posušju, a tokom nastupa otkrio je kako nije otkazao nastup usljed tragedije koja je pogodila BiH, ali je ipak otkrio da je na svoj način odlučio dati doprinos te donirati honorar stradalim u poplavama.

Pjevač je podijelio snimak s nastupa u Posušju, a prije nego je počeo pjevati se obratio publici te kazao kako će to ipak biti humanitarni koncert.

“Hvala puno što ste došli u tolikom broju. Meni je zadovoljstvo što se družimo večeras, iskren da vam budem razmišljao sam i jučer i danas da li da odgodimo koncert, onda sam odlučio da ovo bude humanitarni koncert tako da ću ja svoj honorar sav dati unesrećenim ljudima”, kazao je Samardžić što je izazvalo ovacije publike.

- OGLAS -

Nakon što je pozvao publiku da svi pozovu humanitarni broj poručio je: “Naše malo je nekome puno. Odazovite se”.

Dodao je da će i sama diskoteka odvojiti određeni iznos kako bi pomogli ljudima koji su pogođeni poplavama.

- Advertisement -

Podsjetimo, zbog razornih poplava koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu nastupe su otkazali i Baby Lasagna, Saša Matić, Mirza Selimović, Breskvica, kao i Dara Bubamara.

Marija Šerifović je odgodila svoj koncert u Zetri, a Nina Badrić se ponudila da održi humanitarni koncert za žrtve poplava kad za to bude vrijeme.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA