22.7 C
Sarajevo
07.05.2024

Đoković u julu dolazi u BiH: U Sarajevu će igrati egzibicioni meč protiv Džumhura

Prvi reket svijeta Novak Đoković bit će gost Banja Luke 3/4. jula, a dan kasnije će odigrati meč sa najboljim teniserom Bosne i Hercegovine Damirom Džumhurom u Sarajevu.

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković okupio je vrhunske asove bijelog sporta koji će da se predstave publici na regionalnom ‘Adria Tour’ događaju od 13. juna do 5. jula, navodi se u saopštenju poslatom medijima u petak i dodaje:

“U organizaciji našeg šampiona, ‘Adria Tour’ će biti održan u gradovima širom Balkana, a prvi turnir kreće iz Beograda, na terenima TC Novak (13/14. jun), da bi se potom preselio u Zadar (20/21. jun), zatim u Crnu Goru (27/28. jun) i u Banjaluku (3/4. jul). Uz to, planiran je i odlazak u Sarajevo, u nedjelju, 5. jula gdje će Novak i Damir Džumhur da odigraju egzibicioni meč”.

- OGLAS -

“U organizaciji našeg šampiona, ‘Adria Tour’ će biti održan u gradovima širom Balkana, a prvi turnir kreće iz Beograda, na terenima TC Novak (13/14. jun), da bi se potom preselio u Zadar (20/21. jun), zatim u Crnu Goru (27/28. jun) i u Banja Luku (3/4. jul). Uz to, planiran je i odlazak u Sarajevo, u nedelju, 5. jula gde će Novak i Damir Džumhur da odigraju egzibicioni meč”.

Teniski savez RS također je potvrdio da će Đoković uskoro biti gost grada na Vrbasu.

- Advertisement -

“Sa velikim zadovoljstvom Vas obavještavamo da je najbolji svjetski teniser Novak Đoković potvrdio dolazak u Banjaluku koji će se realizovati 3. ili 4. jula”, saopšteno je iz TSRS.

(SCS)

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA