15.5 C
Sarajevo
19.10.2024

Pogledajte kako je brat Denisa Stojnića ‘naružio’ momka koji je prethodno brutalno istukao svoju djevojku u toaletu (VIDEO)

Tom prilikom ispred kluba jedan muškarac je fizički nasrnuo na djevojku. Brzo je reagovao vlasnik kluba i poznati bh. MMA borac, Denis Stojnić, koji je izjavio kako je situacija bila ozbiljna i da je morao tako reagovati. Sa nekoliko udaraca savladao je nasilnika.

“Djevojka i momak su bili zajedno u klubu. U jednom momentu djevojka je otišla u toalet, a ovaj krupni momak koji meni nije poznat kao i djevojka, prišao je za drugi stol gdje su bile dvije cure. U međuvremenu se njegova djevojka vratila i vidjela ga kako priča sa drugim curama i samo uzela jaknu i izišla iz objekta, izjavio je Stojnić za Source.

- OGLAS -

Stojnić  je rekao da je nakon toga momak krenuo za njom i napravio incident pred klubom.

Ovo nije prvi put da se nešto slično dešava u njegovim ugostiteljskim objektima. Tako je 2016. godine u Tesla pub-u momak tukao svoju ljubomornu djevojku u toaletu. Tada je u pomoć napadnutoj djevojci pritrčao njegov brat Dado Stojnić.

- Advertisement -

“Brutalno je tukao svoju djevojku, neki gosti su samo izlazili iz toaleta, niko nije priskočio u pomoć, osim mog brata Dade Stojnića. To je bilo 2016. godine.  Dado je zaustavio nasilnika i zovnuo policiju, ali djevojka nažalost nije htjela da tereti nasilnika”, rekao je Stojnić.

Ovaj napad pogledajte u video prilogu.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA