15.5 C
Sarajevo
22.09.2024

Bestseler Mostarca Harija Slipičevića objavljen na engleskom i njemačkom jeziku

“Reakcije prvih čitatelja već stižu, pogotovo s njemačkog govornog područja jer je ta verzija izašla malo prije engleske. Komentari su pozitivni i to me jako raduje. Drago mi je da roman ima priliku nastaviti svoj put na novim tržištima” – poručio je autor Hari Slipičević. 

Specifične okolnosti pandemije koje su se negativno odrazile na sva područja života, pa i kulturu, bile su dio odluke da se izdanja na engleskom i njemačkom jeziku nađu na Amazonu. U odsustvu sajmova knjiga i veće posjete knjižarama, roman je lako dostupan online narudžbom.

”Ključ besmrtnosti” je prvi roman mostarskog pisca s nizozemskom adresom, Harija Slipičevića.

- OGLAS -

Napeta priča romana ”Ključ besmrtnosti” koja vodi čitatelje kroz suvremenu potragu za Knjigom Mrtvih, drevnim zapisom koji je pod zaštitom moćnog klana Ptolomejevića.

Kroz splet podsvjesnih misterija, legendi, akcije i intrige, za Knjigom tragaju tajna društva, policijske agencije i vlade modernih država. U priču se na svoj 33. rođendan uključuje Mac Lewit, znanstvenih i boem, dvojnik egipatskog boga Ozirisa, prvog čuvara Knjige Mrtvih, navodi se u opisu knjige.     

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA