25 C
Sarajevo
17.05.2024

Ljubavna drama, historijski vremeplov, borba za svoje “ja”: Pratite seriju “Bandolera” na FACE TV!

Ukoliko ste željni historije, ljubavi, intriga i borbe za svoje "ja"... gledajte "Bandoleru"!
Seriju "Bandolera" gledajte svakim radnim danom na FACE TV u 15.00 sati i uživajte u cikličnim pričama višedimenzionalnih karaktera.

Ukoliko ste željni historije, ljubavi, intriga i borbe za svoje ja… gledajte “Bandoleru”!

Od 15. aprila 2024. godine, na programu FACE-a možete pratiti sjajnu, uzbudljivu špansku telenovelu “Bandolera”. “Bandolera” je ponajviše priča o djevojci Sari, koja pokušava ispuniti svoj san, a sve prepreke na koje nailazi učinit će je jačom, samosvjesnijom, borbenijom…

Sarah Reeves studentica je književnosti na prestižnom Oksfordu. Španska književnost postaje značajan dio njenog bića, a ta ljubav će je naposljetku odvesti i u, kako će se ispostaviti, nemirnu Andaluziju… Radnja je smještena u andaluzijskom selu Arazana, u XIX stoljeću u periodu kada su Španijom bjesnjeli ratovi i kada je prosto vladao zakon jačeg.

- OGLAS -

Dosadni život u Engleskoj, ispunjen materijalnim bogatstvima, ne pruža zadovoljstvo mladoj Sari. Živeći “propisno”, počinje sanjati o uzbudljivim avanturama, čeznutljivo goreći u želji o svrsishodnijem životu. Odlaskom u Andaluziju započinje život kakav je željela slobodno obitavajući u andaluzijskom seocetu, postajući Bandolera (šp. banditkinja).

“Bandolera” u osnovi problematizira dvije ljudske krajnosti: smjernost i zastranjenost, pružajući tako uvid u tanke granice između prihvatljivog i neprihvatljivog. Time se postavlja jasno pitanje: je li u jednom čovjeku više njegovih ličnosti i da li svako od nas treba prihvatiti da ljudska bića nikad nisu jednodimenzionalna…

- Advertisement -

Ljubavni trougao, pridruživanje banditskoj organizaciji “Crna ruka”, stvaranje Španske civilne garde… uzbudljivi je san koji je mlada djevojka Sara počela ostvarivati…

Seriju “Bandolera” gledajte svakim radnim danom na FACE TV u 15.00 sati i uživajte u cikličnim pričama višedimenzionalnih karaktera.

Podsjećamo, FACE televizija odnedavno je postala dio TV mreže i svojim gledaocima omogućila je dodatnih sedam sati najkvalitetnijeg TV-sadržaja. Ukoliko ste dosad plaćali određene streaming platforme kako biste gledali omiljene filmove i serije, vrijeme je da prekinete tu praksu i sačuvate svoj novac – naš je sadržaj besplatan, moderan i ekskluzivan.

Vaše omiljene serije odsad su na FACE-u!

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA