15 C
Sarajevo
20.09.2024

BH Telecom i Sarajevo Film Festival ove godine zajedno žive priču

“BH Telecom je lider u telekomunikacijskom sektoru, najuspješnija javna kompanija i jedan od najpoznatijih bh. brendova koji podržava domaću kinematografiju. U prethodnih 20 godina smo bili partneri i koproducenti brojnih domaćih filmova i festivala. Danas, na jubilarnu 25. godišnjicu, ponosni smo da ponovo počinje saradnja tokom koje će BH Telecom u naredne tri godine biti glavni sponzor Sarajevo Film Festivala pod sloganom ‘Moje Sarajevo, moja priča'”, rekao je v. d. generalnog direktora BH Telecoma Sedin Kahriman.

Dodao je da mu je drago što je BH Telecom glavni sponzor najznačajnijeg filmskog festivala i društvenog događaja u regiji koji je zauzeo značajno mjesto na evropskoj i svjetskoj sceni filma i koji na najljepši način promoviše BiH i grad Sarajevo.

 
“Kao što znate, ove godine smo pustili 4G+ mrežu i u tehnološkom smislu smo napravili značajan iskorak. Tokom festivala ćemo otići korak dalje i u našoj pagodi na festivalskom trgu ćemo svim posjetiocima omogućiti demonstraciju usluga i iskustava koje pruža 5G mreža kako bismo im dočarali mogućnosti primjene nove tehnologije. U sklopu usluge Moja TV našim korisnicima, zajedno s direkcijom festivala, ćemo ponuditi novi kanal ‘Moj film’ na kojem će biti emitovan izbor filmova koji su do sada prikazani na SFF-u, a za koje festival ima autorska prava”, rekao je Kahriman.
 
 
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA