11.6 C
Sarajevo
30.09.2024

Nakon 22 godine braka ubio suprugu dok je sjedila za računarom

Kako javlja Novi list, ubio ju je njezin suprug i to dok je sjedila za računarom u njihovoj kući na Grobniku. Motiv ubistva nije poznat, budući da se ubiica brani šutnjom.

Nakon što je suprugu ubio puškom, sam se predao policiji. Određen mu je istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

Bio je penzioner koji je cijeli radni vijek proveo u brodogradilištu, a ona je radila u jednom domu za starije i nemoćne osobe. 22 godine bili su u braku. Mještani tvrde da ništa nije dalo naslutiti da bi se ovakav zločin mogao dogoditi te da su supružnici, barem se činilo, imali idiličan brak. Ubici je ovo bio drugi brak, te sa ubijenom ženom nije imao djecu, dok su mu djeca iz šprvog braka već odrasla.

- OGLAS -

Kriminalističkim istraživanjem koje su riječki policajci proveli u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom utvrđena je sumnja da je 23. oktobra 69-godišnji hrvatski državljanin pucanjem iz puške ubio 47-godišnju hrvatsku državljanku, stoji u policijskom saopštenju.

U sklopu tog istraživanja, temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci provedena je pretraga doma i drugih prostorija te vozila osumnjičenika te su pronađena dva ručno rađena pištolja i šest komada pripadajućeg streljiva, koje je neovlašteno posjedovao, priopćila je policija.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA