15 C
Sarajevo
28.06.2024

„Pozitivne priče iz Krajine“: Magnat „Halko“ pokorio i veliku Evropu! Evropljani kupuju bh. proizvode!

Mala Krajina iznjedrava velike priče! Pogledajte kako je krajiška firma „Halko“ svojim proizvodima osvojila i bh. i evropsko tržište!
„Halko“, krajiška firma s poslovnicama širom Krajine ali i Slovenije, nudi najkvalitetnije građevinske materijale, stiropor, distribuira dijelove za teretna vozila... Ovo je njihova priča o uspješnosti.

Mala Krajina iznjedrava velike priče! Unatoč prilično lošem, možda čak i nepostojećem privrednom sistemu u Bosni i Hercegovini netom nakon agresije, cazinska kompanija „Halko“ d. o. o. započinje svoj put sada već davne 1995. godine.

U godinama koje su uslijedile, ova krajiška firma ruši sve rekorde uspješnosti! „Halko“ je isprva počeo s jednom poslovnicom u Cazinu, a potom se proširio na više lokaliteta u Krajini – Bihaću, Bosanskoj Krupi… „Halko“ d.o.o. posluje čak i u susjednoj Sloveniji! Evropska unija, prepoznavši njihov kvalitet, odlučila je koristiti njihove proizvode.

Renovirate svoj dom? Sve materijale pronađite u „Halku“

- OGLAS -

 „Halko“ u svojoj ponudi ima širok asortiman proizvoda. Ukoliko planirate renovaciju ili opremanje svoga doma, u „Halko“ poslovnicama ćete pronaći najkvalitetnije građevinske materijale, visoko kvalitetne granitne ploče, ali i sve materijale za redekoraciju kupatila.

Mnogi uljepšavaju svoj dom, a posebnu notu elegancije uvijek pruža dekorativni kamen za ugradnju… i to možete pronaći u „Halko“ poslovnicama.

- Advertisement -

„Halko“ – kompanija sa višenamjenskim asortimanom – posjeduje i fabriku za proizvodnju kvalitetnog stiropora, što je čini posebnom, jer tako se Bosna i Hercegovina uspinje na ljestvici odličnog privrednog djelovanja.

Pogledajte ovu uspješnu biznis-priču u videoprilogu.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA