16.6 C
Sarajevo
29.06.2024

“Pozitivne priče iz Krajine”: Namještaj krajiškog “Longwooda” krasi i njemačke domove!

Impresivna krajiška biznis-ideja prerasla u vodeću kompaniju drvne galanterije koja je "zaludjela" i Njemačku! Pogledajte priču o “Longwoodu”!
“Longwood” – fabrika pločastog namještaja osnovana je 2019. godine i za pola decenije stasala je u diva koji prednjači u proizvodnji drvne galanterije.

Cazin – krajiški biser – rapidno se razvija. Tome svjedoči i ubrzano razvijanje Poslovne zone “Ratkovac” u čijem se djelokrugu nalazi sjajni “Longwood” – prva fabrika pločastog namještaja u ovom dijelu grada.

“Longwood” – fabrika pločastog namještaja osnovana je 2019. godine i za pola decenije stasala je u diva koji prednjači u proizvodnji drvne galanterije. Isprva su imali tek dvadesetak radnika, a danas taj broj seže do skoro pedeset zaposlenih…

Krajiški namještaj i u evropskim domovima

- OGLAS -

Ova fabrika u svom širokom asortimanu svojim kupcima nudi i furnirani pločasti materijal koji je izrađen od drveta i upravo zbog toga ima sve prednosti prirodnog materijala: pruža ugodne životne uvjete, zrače toplinom i jednostavni su za obradu i održavanje.

Pozitivna praksa zapošljavanja žena u srednjim godinama – bez prethodnog radnog iskustva, kao i mladih osoba koje tek započinju svoje poslovne karijere izdvaja “Longwood” na tržištu.  

- Advertisement -

Da se radi o visokokvalitetnim proizvodima svjedoči i podatak o stopostotnom izvozu u Njemačku, odnosno u Evropsku uniju.

Pogledajte ovu sjajnu biznis-priču i impresivnu ponudu kompanije “Longwood”.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA