14 C
Sarajevo
02.09.2024

„Pozitivne priče iz Krajine“: „Opalov“ krajiški turistički raj na Uni idealan za ljetni odmor!

Smirujuća krajiška priroda – raj za sve! Posjetite „Natura Art“ i provedite najbolji odmor u svom životu!
"Opalov" turistički raj svojim posjetiteljima nudi i mir i adrenalin! Ako ste željni "dodira s prirodom", posjetite ovaj krajiški biser.

Snovi se uvijek ostvaruju ukoliko ih dovoljno priželjkujete i radite na njima! To najbolje zna Opal grupacija, koja je izrasla u biznis-diva!

Skromni počeci danas su samo njihova historija… Na početku, ova je grupacija bila tek jedna mala trgovina, a danas je njihova ponuda raznovrsna i umnogome proširena. Njihov djelokrug rada čine turizam, ugostiteljstvo, međunarodni i unutrašnji transport…

Za ljetni odmor odaberite „Natura Art“ s pogledom na divnu Unu

- OGLAS -

Proteklih dana, u Bosni i Hercegovini su zabilježene vrlo visoke temperature. Ukoliko tražite idealno mjesto za odmor – uputite se u „Natura Art“. Ovo idilično mjesto, sem tradicionalne hrane, pružit će vam i tišinu, zagarantiran odmor, ali i pogled na ljepoticu Unu.

Ovaj turistički raj u svojoj ponudi ima sve – počevši od teretane, wellness oaze s bazenom do džakuzija i finske saune.

- Advertisement -

Oni koji su željni „dodira s prirodom“ mogu se odlučiti i za Gazdinsku kuću i bungalove znakovitog naziva „Fata“, „Kata“ i „Mara“ – što je u suštini i definicija BiH, koja je ovjekovječena u Krajini!

Ljepotica Una mami svakoga – „Natura Art“ vam nudi i vožnju unskom lađom, kao i nadaleko poznati rafting na Uni.

„Natura Art“ idealna je i za vjenčanja, pogotovo ljetna. Posjetitelji se mogu odlučiti i za vožnje quadovima, šetnju sajlama iznad Une u adrenalin-parku, kino na otvorenom…

Pogledajte ovu krajišku bajku u videoprilogu i rezervišite svoj odmor iz snova.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA