11.6 C
Sarajevo
18.10.2024

Conty plus – prava adresa za sve one koji uređuju svoj životni prostor

Uređujete li ili gradite svoj životni prostor, pitanje kako udovoljiti željama, ali i idejama u skladu sa mogućnostima, nameće se samo od sebe.  Kompanija Conty plus je, svakako, mjesto na kome će svi zainteresovani dobiti mnoštvo odgovora na temu uređenja enterijera. 

Firma Conty plus posluje već 25 godina na području Hrvatske, a od prije 8 godina smo prisutni i u BiH. Mi smo jedan od lidera na tržištu pločastih materijala. Bavimo se uvozom i distribucijom svih vrsta pločastih materijala i okova namijenjenih za uređenje enterijera i eksterijera“, kazao nam je Željko Nikić, voditelj prodaje u ovoj kompaniji. 

 
Obilježje asortimana ove kompanije je drvo, kao osnovna sirovina za proizvode koji od njega nastaju. Conty plus u svom asortimanu ima pločaste materijale, specijalizirane proizvode od drveta, podove, okove i dodatnu opremu namijenjenu za uspješnu realizaciju ideja uređenja enterijera i proizvodnje namještaja.

Važno je naglasiti da kompanija Conty plus osim distribucije širokog asortimana proizvoda, u ponudi ima i obradu pločastog materijala na visokom tehnološkom nivou, što omogućava pravovremenu i učinkovitu reakciju na svaki zahtjev klijenta.

- OGLAS -

Našim kupcima nudimo bogat izbor usluga obrade pločastih materijala, što se tiče rezanja i kantiranja, kao i CNC obrade. Izdvajam usluge kantiranja i rezanja gdje koristimo 4 vrste ljepila. Važno je spomenuti i okove renomiranog njemačkog proizvođača, sa sistemima spojnica i ladica, gdje nudimo sve vrste otvaranja i zatvaranja”, objašnjava Nikić.

 

Također, u ponudi ove kompanije su i usluge prešanja, bušenja i obrade materijala na savremenim CNC strojevima, zahvaljujući  kojima su  s pravom postali među vodećim na tržištu u ponudi kvalitetne i tehnološki napredne usluge i obrade pločastog materijala.

- Advertisement -

Conty plus nudi uslugu dostave i prijevoza materijala na Vašu adresu. Uslugu dostave kupac dogovara sa njihovim ljubaznim osobljem prilikom naručivanja materijala iz široke ponude.

 

Analize tržišnih parametara u Bosni i Hercegovini pokazuju da učešće na sajmovima, kompanijama donosi značajne benefite u periodima nakon izlaganja.

“Svaka uspješna kompanija mora pratiti i pojavljivati se na sajmovima. Izlaganjem na sajmovima najbolje osjetimo puls naših kupaca, a nakon toga dolaze itekako dobri rezultati“, rekao je Nikić. 

Nema sumnje da  kompanija Conty plus, uz podršku vodećih europskih proizvođača, čiji je distributer na bh.tržištu, inovativnošću u praćenju trendova kontinuirano upotpunjuje ponudu i predstavlja pouzdanog, kompetentnog partnera. 

Pokušavamo pratiti svjetske trendove. U tom pogledu, trenutno su najaktuelniji pločasti materijali mat i ultra mat strukture, te anti-finger materijali, odnosno oni na kojima ne ostaju tragovi prstiju. u trendu su i strukture drveta. Izdvojio bih tzv. mat poru, gdje imamo strukturu drveta, pora ga prati, a još ostane lijepo mat finiš“, zaključio je naš razgovor Željko Nikić, voditelj prodaje u kompaniji Conty plus.

Slogani “Ideje za Vaš namještaj” i “Ideje za Vaše podove” zapravo govore sve, jer ovdje se put od ideje do realizacije više ne čini nemogućom misijom.

Sve dodatne informacije pronaći ćete na njihovoj web stranici

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA