Naprije pripremamo salatu od ribe – lagano i osvježavajuće jelo koje će vas oduševiti svojim jednostavnim ali savršenim spojevima. Otkrivamo vam tajne pripreme savršene ribe pečenja i
učimo vas kako odabrati komad ribe i pripremiti ga na najukusniji mogući način. Riba je zdrav, ukusan i lagan izvor proteina, a večeras vam pokazujemo nekoliko načina kako uživati u njoj.
MORSKI JEMEK
Sastojci za salatu za četiri osobe:
- dva avokada;
- dva paradajza;
- dva krastavca;
- jedna paprika;
- 50 grama stabljike celera;
- vezica peršuna;
- 100 grama kuhane kvinoje;
- so, biber, sumak;
- maslinovo ulje, sok od limuna;
- indijski orah;
- dvije skuše, svaka cca 400 grama; treba ih filetirati;
- limunov sok;
- so, biber;
- kukuruzno brašno;
- maslinovo ulje, maslac.
- OGLAS -